Loading images...
Home › Page › INDIVIDUELE LESSEN & KLEINE GROEPJES

INDIVIDUELE LESSEN & KLEINE GROEPJES

De individuele taallessen worden altijd gegeven in blokken van 8 weken. Het lesgeld wordt vooraf betaald. Het tarief en het aantal lessen per week worden in het intakegesprek vastgesteld.

Als er meerdere mensen zijn met dezelfde taalvraag, worden groepjes van max. 4 personen gevormd.
Dit geeft een beter resultaat, en is ook voordeliger.

“Voor iedereen die (beter) Nederlands wil leren”
Dit betekent dat alle soorten taalles gegeven worden. Niveauverbetering, speciale aandacht voor lezen, schrijven, spreken of luisteren of examentraining.

INTAKE
We beginnen met een intakegesprek. We bespreken wat jij wilt bereiken en hoeveel energie en tijd je beschikbaar hebt. Dan maken we een plan, helemaal op maat voor jou. Dit gesprek is gratis, en na afloop en je vrij om te beslissen of je verder gaat met AmerTaal of niet.

Beheers je het Nederlands nog niet voldoende, dan is het fijn als je samen met een contactpersoon komt, die goed Nederlands spreekt.

GROTERE GROEPEN & BEDRIJVEN
Voor bedrijven en andere groepen wordt met de opdrachtgever een afspraak gemaakt. Na inventarisatie van de behoefte wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Bij opdracht volgt een opdrachtbrief waarin het doel, de tijdsduur en aanvang van de lessen, de leslocatie en het tarief worden vastgelegd.

Privacy Statement     Ontwerp: C-MOI.NL